Custom Pages

About

Hi! Mijn naam is Daniëlle Polet en ik ben een 22-jarige, oer-Hollandse meid uit het zuiden van Nederland. Van jongs af aan zit ik al met mijn neus in de boeken. Toen de Harry Potter-serie uitkwam, is mijn liefde voor boeken alleen maar groter geworden. Mijn grootste droom is om een chicklit te schrijven, maar of die droom uit gaat komen? Naast lezen houd ik van schrijven, mijn vriend, winkelen, films, tv-series, koken en thee.

Ik begon met bloggen toen ik 11 jaar was. Ik had toen een blog over meerdere celebrities. Naarmate de jaren verstreken heb ik allerlei blogs gehad: over beauty, lifestyle en zelfs interieur. Maar uiteindelijk blijft er maar één onderwerp over waar ik echt heel gelukkig van wordt: boeken. Ik ben Light & Stripes gestart om mijn mening over boeken met anderen te delen. Daarnaast zie je op dit blog ook af en toe wat persoonlijke- en filmartikelen langskomen.

Mede doordat ik ook voor Oh My Book recenseer, heb ik veel leuke kansen op het gebied van bloggen mogen meemaken. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik geniet elke dag weer van het wereld wijde web. Ik vind het heel leuk om met andere boekenliefhebbers te praten, dus aarzel vooral niet om mij toe te voegen op Twitter of Goodreads.


Light & Stripes + BLOG DESIGN BY Labinastudio