24 september 2015

#Boektober

24 september 2015
Sinds ik fulltime werk, schiet het lezen er af en toe bij in. Ik loop 1 boek achter op mijn Goodreads Reading Challenge, dus dat valt gelukkig nog wel mee. Ondanks dat ik mijn challenge van 50 boeken graag wil halen, moet lezen voor mij wel een moment van ontspanning blijven. Dagmar kwam onlangs met een heel leuk initiatief voor de maand oktober: #Boektober!

#Boektober is voor iedereen die van lezen houdt. Of je nou in een leesdip zit of gewoon wat meer wil lezen, iedereen kan meedoen. Ik doe zelf mee omdat ik in de maand oktober 9 dagen vrij van mijn werk heb en dan graag wat meer wil gaan lezen. Ik wil graag 5 boeken lezen, met gevarieerde genres, zodat ik altijd iets heb waar ik op dat moment zin in heb. Het kan ook zo zijn dat ik uiteindelijk andere boeken ga lezen, maar dat is denk ik ook waar #Boektober om draait: lezen waar jij op dat moment zin in hebt, als je jezelf maar blijft uitdagen.

Je kunt je inschrijven voor Boekazine, daarmee ontvang je nieuwsbrieven met onder andere leestips, inspiratie en interviews met auteurs. Daarnaast krijg je ook leuke uitdagingen, waardoor het lezen nóg leuker wordt.

Ik ben heel erg enthousiast over #Boektober. Zelf wil ik twee boeken gaan herlezen (Harry Potter!), gewoon omdat ik daar wat meer tijd voor uit wil trekken. Daarnaast heb ik drie nieuwe boeken uitgekozen die ik graag wil gaan lezen. Op de bovenstaande foto kun je de boeken zien die ik wil gaan lezen.

Je kunt je hier inschrijven voor #Boektober. Er doen volgens mij al heel veel mensen mee, dus het belooft een gezellige maand te worden vol met boeken. Blijer kun je mij niet maken. Ik zou zeggen; meld je aan voor de Facebook groep en verheug je op oktober.

Q: Welke boeken ben jij van plan te gaan lezen tijdens #Boektober?

1 opmerking :

  1. Wat een superleuke blogpost, dankjewel voor je lieve complimenten en heel gaaf je deelname! We maken er een gezellige maand van <3

    BeantwoordenVerwijderen

Light & Stripes + BLOG DESIGN BY Labinastudio